10 lucruri ciudate despre zodii, pe care sigur nu le știai. Nativii cărei zodii sunt considerați cei mai periculoși oameni

Stan Filon 25.10.2020, 10:59
10 lucruri ciudate despre zodii, pe care sigur nu le știai. Nativii cărei zodii sunt considerați cei mai periculoși oameni

Oricâte am cunoaște despre zodii, mereu apar lucruri noi, care ne surprind. Fie că este vorba despre personalitatea noastră sau a celor apropiați, rămânem surprinși să vedem cât de bine ne sunt atribuite caracteristicile cu care vine horoscopul. Ei bine, mai jos veți găsi 10 lucruri ciudate despre zodii. Veți descoperi care sunt cei mai periculoși oameni ai horoscopului, dar și cei mai exigenți și critici.

10 ciudățenii pe care cu siguranță nu le știați despre zodii

1. Arhiva FBI arată că nativii din zodia Rac au cele mai multe arestări la activ și, de multe ori, și infracțiunile comise de aceștia sunt mai grave.

2. Cel mai vechi horoscop are peste 2400 de ani și este datat pe 28 Aprilie, anul 410, I.H. Acel moment este considerat și începutul astrologiei.

Ciudatenii despre zodii
Ciudatenii despre zodii

Femeile Leu, făcute pentru sala de sport

3. Un studiu făcut în UK arată că femeile din zodia Leu arată o disponibilitate de a merge la sala de 2 ori mai mare decât a femeilor din alte zodii.

4. Japonezii nu prea cred în horoscop, ci în grupa de sânge. În loc de semnele astrologice, japonezii atribuie trăsături de caracter în funcție de grupa sanguină. Așa că se poate întâmpla ca cineva să te intrebe ce grupă de sânge ai.

5. În China, un angajator a postat un anunț în care menționa că nu primește la interviu candidați din zodia Fecioara. Odata cu ei, nici Scorpionii nu erau doriți pentru acel post. Motivul ar fi fost că cele două zodii sunt prea critice și pătimașe.

6. Un studiu al celor de la Cartoon Network arată că cei din zodia Săgetător au de două ori mai multe șanse să ajungă celebri. Din studiu a reieșit ca 1 din 5 copii-vedetă sunt născuți în această zodie.

Zodiacul avea 13 zodii

7. Un serviciu de car sharing din Australia a analizat informațiile a peste 100.000 de utilizatori și a ajuns la concluzia că cei din zodia Leu sunt cei mai vitezomani șoferi și iau mult mai des amenzi pentru depășirea vitezei legale. Conform studiului, la Lei există un risc cu 40% mai mare decât la Balanțe de a fi amendați pentru viteză excesivă.

8. Zodiacul era folosit că un calendar agricol care îi ghida pe fermieri să planteze și să culeagă recolte, în funcție de poziția constelatiilor de pe bolta cerească.

9. Cei mai mulți criminati în serie din America sunt Pești sau Gemeni. Peștii sunt cunoscuți că fiind singuratici, iar Gemenii se știe că au carisma și sunt cuceritori.

10. Poate nu știați, dar horoscopul avea inițial 13 zodii. Atunci când babilonenii au început să folosească un calendar cu 12 luni, au renunțat la una dintre. Zodia care a rămas pe dinafară este Ophiuchus.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...