Răsturnare de situaţie! De ce a murit, de fapt, Victor Socaciu. Fiica şi soţia, primele declaraţii despre ce s-a întâmplat

Ioana Bucur 28.12.2021, 14:32
Răsturnare de situaţie! De ce a murit, de fapt, Victor Socaciu. Fiica şi soţia, primele declaraţii despre ce s-a întâmplat

De la căpătâiul artistului, fiica și soția au făcut dezvăluiri șocante despre ultimele zile de viață ale interpretului de muzică folk și despre adevărata cauză a morții acestuia. De ce a ajuns, de fapt, Victor Socaciu în spital. Cântărețul nu a crezut nicio clipă că medicii nu vor reuși să îl pună din nou pe picioare. Ce planuri își făcuse pentru ultima lună a acestui an.

Fiica și soția au explicat de ce a murit, de fapt, Victor Socaciu

Victor Socaciu a murit, la vârsta de 68 de ani. Artistul era internat de aproape patru săptămâni în spital, însă, până acum, nu s-a știut exact de ce ajunsese din nou pe mâinile medicilor. Marți dimineața, sicriul cu trupul neînsuflețit al artistului a fost depus la Sala Palatului, unde familia, prietenii și cei care l-au admirat pot veni să îi aducă un ultim omagiu.

De la căpătâiul sicriului în care se odihnește cel care le-a fost tată și soț, fiica și soția artistului au dezvăluit de ce a murit, de fapt, Victor Socaciu.

„Post-COVID, acumula lichid la plămâni, și am fost pentru trei zile să facă un drenaj. Aceasta a fost intervenția pentru care am fost. Și de acolo au apărut complicațiile”, a spus soția artistului.

În aprilie 2021, Victor Socaciu a fost diagnosticat pozitiv cu virusul COVID-19 și a fost internat în spital timp de trei săptămâni. Se pare că în urma infecției cu SARS-CoV-2, artistul acumula lichid la plămâni, așa că revenise în spital pentru un drenaj. În urma acestei intervenții ar fi apărut complicațiile.

„A avut multe momente în care și-a revenit. Spunea că vrea să ajungem la Bistrița pe 3 decembrie. Le spunea doctorilor că vrea să îl facă repede bine. Ar fi vrut să ajungă acolo. Voia să ajungă și pe 16 decembrie aici în București”, a adăugat aceasta.

Fiica lui Victor Socaciu a vorbit despre o infecție nosocomială apărută în urma intervenției la plămâni, precizând că nu poate da vină pentru moartea tatălui ei pe spital sau medici și că toată lumea este conștientă că în spitalele românești există bacterii nosocomiale.

De ce a murit, de fapt, Victor Socaciu. Fiica şi soţia, primele declaraţii
Fiica şi soţia artistului

Sicriul cu trupul neînsuflețit al artistului va fi depus și la Camera Deputaților

Sicriul cu trupul neînsufleţit al artistului Victor Socaciu va fi depus miercuri, între orele 12.00-14.00, la Camera Deputaţilor, în foaierul din faţa intrării C1, a anunţat Camera Deputaţilor, într-un comunicat oficial.

Accesul pietonal şi auto se va efectua pe la intrarea din colţul clădirii, aflată la intersecţia Bulevardului Naţiunile Unite cu Bulevardul Libertăţii (intrarea C1). În vederea accesului şi participării, pe întreaga durată a evenimentului se vor respecta măsurile sanitare în vigoare pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

Victor Socaciu a fost deputat în Parlamentul României în legislatura 2008 – 2012. A ocupat funcţiile de vicepreşedinte al Comisiei pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă şi de membru în Comisiile permanente comune ale Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru relaţia cu UNESCO şi cea a Revoluţionarilor din Decembrie 1989.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...