Cea mai bună veste de la Digi RCS RDS. Mulți clienți o așteptau

Diana Radu 14.06.2020, 07:58
Cea mai bună veste de la Digi RCS RDS. Mulți clienți o așteptau

Digi România a făcut anunțul mult așteptat de foarte mulți dintre clienții săi. Mai exact, operatorul de servicii de telecomunicații a anunțat printr-un mesaj pe pagina oficială de Facebook care sunt meciurile din La Liga pe care românii le pot viziona în cadrul platformei sale de servicii de televiziune în acest weekend.

Vestea bună dată de Digi RCS RDS clienților

Sâmbătă seară s-a difuzat de la ora 23:00 meciul Mallorca – Barcelona, iar suporterii români abonați la Digi au avut ocazia de a-l vedea pe Lionel Messi făcând magii pe teren. Azi, 14 iunie de la ora 20:30 Digi va transmite meciul Real Madrid – Eibar în care vor juca foarte multe vedete din capitala Spaniei. Meciul va fi disponibil și în format 4K pentru cei care au extraoprțiunea.

Decizia Digi de a retransmite din nou meciurile de fotbal din cele mai mari competiții sportive europene, vine după ce s-a înregistrat o scădere a numărului de cazuri de coronavirus. Astfel, clienții Digi vor putea urmări meciuri din țări precum Germania și Spania, considerate „sigure” din punct de vedere al răspândirii virusului.

digi RCS RDS, veste buna, clienti
Vestea bună dată de Digi RCS RDS clienților

În perioada următoare Digi va transmite și meciurile de fotbal din Premiei Leaguea, pe care suporterii de abia așteaptă să le vadă.  Premier Leaguea va fi transmis doar în format HD fără posibilitatea de a-l vedea 4K. Însă, compania promite că în curând va exista și un upgrade la 4K.

De săptămâna viitoare Digi va transmite inclusiv Liga 1, decicizia privind reînceperea competuției românești fiind deja luată de către autoritășile din țara noastră. De asemenea, Digi spune că surprizele și veștile bune nu se opresc aici, ci vor mai urma.
Prin rețeaua mobilă din România, grupul Digi | RCS-RDS susține că a devenit al doilea operator din România pe baza abonamentelor (postpaid). Compania a comunicat 3,4 milioane RGU pentru serviciile de telecomunicații mobile în România la final de 2019. Concurența companiei este formată din Orange, Vodafone și Telekom.  În ceea ce privesc serviciile de televiziune prin cablu, acestea au reprezentat 23,9% din venituri. Iar în cazul televiziunii prin satelit (de tip DTH), avea aproximativ 507.000 RGU în România. Reprezentau 5,1% din venituri.
Urmăriți Impact.ro și pe